sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Huopasydämiä

Tein paksummasta huovasta kivoja sydämiä, jotka saa roikkumaa rautalangasta. Tein rautalangasta hieman muotoillun kiemuraisen, se on niin kivemman näköinen. Näiden tekeminen on helppoa ja suht. nopeaa. Mallin piirsin itse ja ideoin omassa päässäni, ja tässä on lopputulos! Pienemmässä sydämessä käytin Tildan piparkakkureunaisia nappeja ja niiden sävyyn sopivaa raitanauhaa.

Tällainen huopasydän on kiva pieni lahja esim. joulukortin kera! Mahtuu mukavasti isompaan kirjekuoreen! Tai sitten vaikka lahjapaketin päälle!6 kommenttia:

 1. Oi, niin kauniita ovat! Minä tein samantyylisiä pari vuotta sitten joulukortteihin. Erilliset koristeet vois olla kiva juttu kans. Kiva kun löysit blogiini. Tulin heti vastavierailulle. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan jouluinen blogi täällä:))

  VastaaPoista
 3. Kiva kun tulitte kurkkimaan : ) Luvassa on vielä paljon joulusia ihanuuksia, kunhan tässä kunnolla vauhtiin pääsee ; )

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kauniita!

  Linkitin sinut blogiini :).

  VastaaPoista
 5. Sinulla on aivan ihana ja tunnelmallinen blogi :) Nappasin idean noihin sydämiin ja viikonloppuna niitä jo askartelinkin.. Taitaapa tulevan joulun lahjakääröistä löytyä sydämiä.. ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti, kiva kuulla : ) Ja kiva, että löysit blogistani mieluisen askarteluvinkin! Tuollainen sydän menee ihan jouluokortin kera kuoressa kirjeenä, jos haluaa laittaa vaikka pikkulahjan kortin mukaan!

  VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**