maanantai 14. marraskuuta 2011

Kuinka aika kiitääkään, ja tämän blogin päivitys on jäänyt tyystin ajan jalkoihin, ja pimeän vuodenajan. Totta puhuakseni nimittäin kamerani on aivan tolkuttoman surkea, ja kun töihin lähteissä on pimeää ja töistä tullessa on pimeää, ei kuvausmahdollisuutta juuri arkena ole. Haaveissa siis siintää kunnon järjestelmäkamera, jolla saisin otettua IHANIA IHANIA kuvia. Mielessä kun on vaikka kuinka ja monta ihanaa juttua mitä olisin voinut kuvat, jos vain saisin otettua kunnon kuvia. Rakastan erilaisten sommitelmien tekemistä ja niiden kuvaamista. Mutta toivottavasti iloa riittää myös vanhemmista kuvista, jos en niin kovin ahkeraan saa tänä vuonna laitettua uusia kuvia : )

Wanhat jutut on ihania, kuten vanhat ikkunat, ja niitä minullakin onkin vähän joka lähtöön. Ikkunoita on ihan pelkästään ikkunana, kuten alla olevassa kuvassa, mutta sitten on myös pikkukaappina ja isompanakin kaappina, niin että ikkunat on ovena. Ja sitten ikkunoista kärpässieniin, niitä on alkanut kertymään ihan huomaamatta, eli minulla taitaa nyt olla sitten joku "kärpässienien keräilyvaihe" kaiketi ; ). Mikä muuten noissa kärpässienissäkin niin voi viehättää? Yks kaks huomaan, että minullahan on virkattuja kärpässieniä, vanhoja jouluisia postikortteja, joissa kärpässieniä sekä nyt näitä kuvissa näkyviä kärpässieniä. Voihan kärpässieni sentäs. Kärpässieni jakkara olisi ihana, sellainen vanha.

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia. Minä istun melkein joka päivä kärpässienijakkarallani, se kun on nukkekodin edessä. Siinä sitten istun ja asettelen pikkiriikkisiä tavaroita paikoilleen :) Onneksi jakkara on säilynyt lapsuudesta tähän asti ja jää sitten muistoksi muillekin.

    VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**