sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Hulluna jouluisiin paketointitarvikkeisiinOlen aika höyrätänyt keikenlaisiin jouluisiin paketointitarvikkeisiin, ja minulta löytyykin iso laatikollinen esim. lahjapussukoita, jotka ovat toinen toistaan ihanampia. Osasta en raaski edes luopua, joten pitäisiköhän alkaa antaa niissä vaikka itse itselleen lahjoja, jottei ihan turhakkeena olisi ; ) Lahjapapereitakin on ties kuinka monta rullaa, samoin erilaisia nauhoja. Lahjalaatikoita löytyy toki myös. Olen siis ilmeisesti jonkilainen paketointitarvikkeiden keräilijä, koska vain pientä osaa noista tulee käytettyä, niitä on niin paljon. Onneksi tämä höyrähtämiseni ei kuitenkaan liity kuin jouluisiin paketointitarvikkeisiin... Mutta totta tosiaan, en voi näitä vastustaa. Pahin paikka on joulun jälkeiset alet esim. kirjakaupoissa. Niistä olen tehnyt monia ihania löytöjä.

Tällä kertaa tein kuitenkin upeat uusimmat löytöni kirpparilta! Ei tulisi ihan ensimmäisenä mieleen, että sieltä voisi löytyä tällaisia. Uusia ovat kuitenkin. Näiden ostamista ei tarvinnut harkita seukuntiakaan, lappasin kärryyn saman tien. Lumiukkokuvioisen ainakin pidän itse, ja säilyttelen sisällä jotakin pientä kivaa.

Katsokaa nyt, eikö olekin ihania : )

LumiukkolaatikkoKaksi eri kokoista aivan ihanaa talolaatikkoa

2 kommenttia:

  1. Tunnustan hamstraavani myöskin kaikkea joulupaketointitarvikkeita ja korttivermeitä. Huippulöytöjä oot kyllä tehnyt! Lumiukkolaatikko erityisesti on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Mitäs me "hamsterit" ; ) Mutta kun ne vaan on niin ihania. Ja tosiaan, myös noita korttitarvikkeita tulee täälläkin hamstrattua. Ja en voi sanoa, että mitenkään ahkerasti olisin kuitenkaan kortteja vääntänyt...

    VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**