lauantai 13. lokakuuta 2012

Mun suosikit

Mulla oli mielessä pari juttua, mitkä ehdottomasti halusin Ikeasta saada, ja onneksi myös sain ne. "Pakko saada" listalla oli lumihiutalekuvioinen lasisylinteri sekä aivan ihanat piparkakkukuvioiset metalliset säilytyslaatikot, joita oli kolme erilaista ja kokoista paketissa. Lisäksi samaa kuosia oleva essu. Eikös vain olekin ihania : ) Pipareitakin tuli ostettua. Tänään maisteltiin, että miltäs maistuukaan Ikean piparit, ja hyviä olivat. Kyllä joulun odotus on vaan tosi kivaa aikaa : )

3 kommenttia:

 1. Aika ihania nämä Ikean joulu jutut :) Joten joudumpa minäkin siellä poikkeamaan. Työkaverit kehui myös Ikean pipareita ihan parhaiksi:)

  VastaaPoista
 2. Voi kääk mitä ihanuuksia. Mäkin haluun:) Täytyykin mahduttaa syyslomaan piipahdus Ikeaan, meiltä kun on aika pitkä matka lähimpään, mutta onneksi mummulan lähellä on yksi:)

  VastaaPoista
 3. Heh, taitaa Ikea kohta myydä "ei oota" joulujuttujen osalta ; ) Tänään olikin posti tuonut Ikean joulumainoslehtisen, jossa oli näitä ostamiani tuotteita. Saas nähdä kuinka kauan niitä tuotteita sitten riittää kuvaston ilmestymisen jälkeen... Joten kipin kapin ostoksille, jos mielii jonkun tietyn jutun saada!

  Mun seuraava "pimahtamispaikka" on sitten varmaan Stockan ihana jouluosasto. Sen avautumiseen asti koitan välttää muita jouluisia houkutuksia, ettei ihan holtittomaksi mene tämä shoppailu ; ).

  VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**