sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kamera on käynyt tiuhaan : )Täällä on taas kamera käynyt tiuhaan, hullun lailla olen kuvaillut viikonloppuna, systerille ja blogiani varten, mutta se on niiin kivaa : ) Laitanpa nyt sitten useamman postauksen kerralla, koska ensi viikolla on sen verran ohjelmaa tiedossa, etten välttämättä paljon kerkiä blogia päivitellä. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minä laitoin nyt vihdosta viimein ripauksen punaista sisustukseen, eli ne aiemmin esittelemäni tähtityynyt ja uuden torkkupeiton, ja kyllä vain on kiva saada vähän väriä, tulee ihan iloisempi mieli : )

Myös jouluiset Lexingtonin nallukat pääsivät pahvilaatikosta sohvalla köllöttelemään. Nallukat (joita meillä on useita erilaisia) kuuluu aina meidän joulun ajan sisustukseen. Keittiön ikkunaan olen tehyt yhden aika kivan jouluisen jutun, mutta siitä myöhemmin, jos ottamani kuvat on onnistunut, ikkuna kun ei ole mitenkään se paras tausta kuvien ottamiselle.

2 kommenttia:

  1. Punainen ja valkoinen on kaunis yhdistelmä! :-) Onko tuo sohva Ikealta? Ajattelin vain kun näyttää vähän siltä Ikean Liatorpp sohvalta. Meinataan ostaa sellainen. Voitko suositella? Jos siis teillä sellainen on. :-)

    VastaaPoista
  2. Olen täysin samaa mieltä punaisen ja valkoisen yhdistelmästä, että ne ovat kauniit keskenään. Täydentävät toinen toistansa.

    Sohva on Ikean Ektorp, ja voin todellakin suositella! Ihanan muhkea ja kestävän oloinen, päälliset vesipestävät. Mitä muuta voisi enää toivoa : ) Niin ja hinta, naurettavan halpa.

    Rehellisesti sanoen olen pääsääntöisesti ollut aika epäileväinen Ikean tuotteiden laadun suhteen, mutta niiltä vain sattui löytymään meille sopivin sohva, joten tein hieman selvitystyötä, ja monelta taholta kuulin, että tämä sohva on todellakin hyvä. En ihan äkkiä vaihtaisi pois!

    VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**