torstai 8. marraskuuta 2012

No onkos tullut joulu...


Mulla on uusi kamera, jeeee!! Olen siitä niin iloinen, että pidän sitä ikään kuin "etukäteis joululahjana". Heti piti räpsäistä muutama kuva testimielessä yhtenä iltana vääntämistäni korteista. Oli suorastaan ihmeellistä, kun pystyin kuvaamaan, vaikka oli hämärää, joka ei siis vanhalla kameralla olisi ollut ikinä mahdollista, käytti salamaa tai ei. Täytyy nyt vaan perehtyä uuteen kameraan ajan kanssa. Nyt otin kuvat ihan perusasetuksilla, jotka siinä oli valmiina. Varmasti siis hämärässä saa paljon parempiakin, kun laittaa säädöt sitä varten.

Mutta niihin kortteihin, mm. pari tällaista korttia syntyi viime sunnuntaina askarteluinnostuksen iskiessä. Korteissa olevat ihanat tytöt ja eläimet on Emmulin lahjapaperista, josta taannoin postailin. Kuvista ei välttämättä erota, mutta molemmissa korteissa on kohollaan olevia kuvia. Laitoin kortteihin myös valkoisia lumihiutalenappeja, jotka sopii mielestäni niihin tosi kivasti. Ylimmän kortin sisäosaa reunustaa Ikeasta ostamani jouluteippi.********************************************************************

2 kommenttia:

  1. No katsopas, Kirsi mainitsikin, että innostuit myös lahjapapereista kortteilemaan, ja kivalta näyttää :).

    VastaaPoista
  2. Kiitokset : ) Kivaa oli pitkästä aikaa tehdä korttiaskarteluja. Tuli niistä sinun tekemistäsi korteista totaalinen innostus, että nyt heti pitää päästä tekemään ; ) Ne sinun Kirsille tekemäsi kortit ovat niin ihania, että mulla loksahti suurinpiirtein suu auki, kun näin ne. Tosi taidokkaita.

    VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**