sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Talven satumetsä


Mä tykkään kovasti tehdä erilaisia asetelmia, sen mukaan mitä milloinkin mieleen juolahtaa. Perjantaina mun piti ottaa kuva valkoisesta peurasta, jonka laitoin koristeeksi pienen kaapin päälle, mutta lopulta siihen ympärille kehkeytyikin pienimuotoinen satumetsä led valoineen. Voisi kai sanoa, että siitä se ajatus sitten lähti ; ) Vielä kun olisi joku talvinen kuva taustalla, mutta sellaista ei ollut nyt laittaa.

Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa ja mukavaa tulevaa viikkoa blogini lukijoille : )

8 kommenttia:

 1. Ihana asetelma! <3 Mistä tuo peura on? Haluaisin kans tehdä nyt jouluksi jonkun talvisen eläinasetelman ja seimiasetelman lasten iloksi. Tiedätkö mistä löytäisi sellaisen kauniin seimiasetelman ja enkeleitä, lampaita ym? Olen aivan ihastunut blogiisi. Niin kauniita juttuja! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana bambi!Mistä olet tuollaisen söpöläisen löytänyt?

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille mukavista kommenteista, ne lämmittävät mieltä : ). Suloinen bambi on sellaisesta liikkeestä kuin OMBRELLINO, ja nettikauppakin lötyy. Kävin kurkkaamassa, ja bambeja näytti olevan saatavilla sielläkin. Lisäksi oli äiti ja isä bambi
  Löytyvät "joulutavarat" osiosta.

  Leenalle täytyy valitettavasti vastata, että en kyllä tiedä mistä voisi löytyä seimi enkeleineen ja lampaineen : ( Ei ole osunut kyllä missään silmiin sellaisia. Toivottavastii kuitenkin sellaiset jostakin löytäisit! Tietäisikö kukaan blogini lukijoista?

  VastaaPoista
 4. Lisäyksenä vielä edelliseen, että valkoinen peura on myös Ombrellinosta.

  VastaaPoista
 5. Suloinen Talven satumetsä ! Tuo bambi on ihana...
  Nyt kyllä tuli hinku tehdä itsekin metsäasetelma jouluksi : )

  VastaaPoista
 6. Kiitokset : ) Tällaisia on kyllä tosi kiva tehdä, ja mikä parasta, lopputuloksen näkee nopeasti ; ) Idea kun syttyy päässä, niin kohta on jo valmista. Olisi kiva, jos laittaisit blogiisi kuvaa asetelmastasi sitten olet sen tehnyt, tulen ilman muuta kurkkaamaan!

  VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**