torstai 22. marraskuuta 2012


Terveiset täältä punkan pohjalta, flunssa ryökäle pääsi yllättämään, vaikka olin ihan varma, että "omena päivässä pitää lääkärin flunssan loitolla" ; ) Mutta kyllä se tästä, vaikka olo onkin vielä aivan vetämätön ja ääni on kuin milläkin mörisijällä. Onneksi on kannettava, se on oiva virike silloin, kun pitää pysytellä punkan pohjalla, mutta ihan koko ajan ei jaksaisi nukkuakaan. Ja tässähän tulee jo vierotusoireita, jos ei pääse bloggailemaan, joten yksi postaus pitää nyt laittaa.

Tässäpä teille askarteluvinkki, mitä voi tehdä puisesta laatikosta, lehdestä leikatuista aiheeseen sopivista kuvista ja taustamaisemasta, jonka senkin voi tehdä vaikka lehtikuvasta. Kuvassa olevassa laatikossa se on itse maalattu, ja ihan vain tavalliselle paperille. Myös laatikko on tässä tapauksessa itse tehty, mutta vastaavia löytää vaikka kirpparilta. Laatikon sisään voi suunnitella minkälaisen teeman vain, vain mielikuvitus on rajana.

Laatikko taustamaalauksineen on äitini tekemä. Ihastuin tähän täysin, mutta haluaisin itselleni sellaisen mihin voin laittaa esim. bambifiguureja ja ehkä pupun ja oravan, mutta ehdottomasti samanlaisella taustalla, se on niin todella kaunis. Pyysin äitiäni tekemään minulle täysin samanlaisen, mutta hieman isomman ja ilman noita hahmoja. Laittelen sitten kuvia, kun saan omani valmiiksi.

6 kommenttia:

 1. Ihana idea ja tosi kaunis tuo tausta. <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanista kuvista blogissasi!! Tää perjantai sai uutta potkua kun lueskelin näin aamupalalla tätä blogiasi!!

  Kaikkea ihanaa olet väsäillyt!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi kiva idea! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ilahduttavista kommenteista, ja kehut kerrotaan joululaatikon tekijälle : ) Täällä ollaan jo hiljalleen paranemaan päin, onneksi : )

  VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**