sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Toivottavasti viikonloppu on mennyt mukavasti siellä ruutujen toisella puolen : ) Minä innostuin tänään tekemään joulukortteja, ja voitte uskoa, että nyt on keittiön pöytä täpösen täynnä jos jonkinmoista nauhaa, liimapuikkoa, pahvia jne. jne. ; ) Enkä ole "muistanut" edes syödä sitten aamupalan, hups. En nyt sentäs aamusta asti ole kortteja väkästänyt, mutta ennen askartelutuokion aloittamista oli muuta puuhaa, ja sitten kun tähän askartelupuuhaan lähtee, niin viimeistään ajan taju häviää. Laittelen kuvia väkerryksistä sitten toisella kertaa. Tässä hämäryydessä on turha yrittääkään ottaa kunnollista kuvaa.

Sisustusjutut on myös pyörinyt mielessä. Ystäväni laittoi juuri perjantaina tekstaria, että mitä kuuluu, oletko jo joulua laittanut (kun tietää, että tykkään kovasti sisustella ja suunnitella), mutta mitä joulua tässä laittaa, kun ulkona on kuin syksyllä konsanaan : ( Kovasti odottelen, että voisin laittaa jo hieman punaista esille, mutta jotenkin tuntuu, että sitten vasta hieman lähempänä joulua, tai kun ulkona alkaisi näyttää toisenlaiselta, saisi oikeasta fiiliksestä kiinni.

Sitä fiilistä odotellassa laitoin kuitenkin uudet vaaleat tyynyt esille. Niiden on tarkoitus sitten myöhemmin somistaa sohvaa punaisten tähtityynyjen kanssa. Näissä vaaleissa tyynyissä on kiva villamainen kuosi, joka tekee niistä lämminhenkiset, vaikka sävy on vaalea. Tyynynpäälliset löytyivät H&M homesta. Leppoisaa sunnuntai-iltaa teille blogissani poikkeaville : )

2 kommenttia:

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**