lauantai 21. syyskuuta 2013

Katselulaatikot (Roomboxit)

Minun piti esitellä teille uusin katselulaatikkoni Tontun tuvassa, mutta tajusin, että enhän ollut muistanut laittaa kuvia vanhastakaan, vaikka niitä lupailin esiteltyäni viime marraskuussa äitini katselulaatikon! Laittelen myöhemmin kuvia sitten siitä Tontun tuvasta.

Tässäpä siis kuvia Ihanan tunnelmallisesta laatikostani : ) En olisi raaskinut sitä pois laittaa ollenkaan. Tänä vuonna "sisustan" sen varmaan taas hieman erilailla. Ainakin yksi Schleich Tunturipöllö odottaa pääsyä johonkin, ja varmaankin se pääsee osaksi katselulaatikkoa tänä vuonna.Tämän äitini ihanan katselulaatikon esittelin viime marraskuussa. Sen nähtyäni halusin ehdottomasti oman, ja sellaisen sitten kinusin tekemään itselleni.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Katselulaatikko on ihana idea ja nuo on kauniita!
  Mistä olette saaneet taustakuvan? Onko hahmot keräilty sieltä ja täältä vai oletteko käyttäneet jotain tiettyjä? Kettu näyttäisi olevan leikattu kuva paperista. Pitääpä alkaa miettimään löytyisikö sopivaa laatikkoa :)

  Sirpa

  VastaaPoista
 2. Heippa, ja kiitokset : ) Taustakuvat on äitini maalannut itse, ja hänen tämä ideakin näistä oli. Omaansa hän oli laittanut hoita paperihahmoja, mutta itse tykkään enemmän eläinfiguureista. Eläinhahmoja olen keräillyt sieltä täältä, ja etenkin joulun alla löytyy aika kivoja kauppojen joulukoristemyynneistä. Osa eläimistä on Schleich keräilyeläimiä, joita saa ihan vaikka Prisman leluosastolta. Taustakuvasta vielä sen verran, että se on helppo tehdä myös esim. jostakin lehtikuvasta, ihan kiva tulee varmasti niinkin, kun vain löytää sopivan kuvan. Eli tuumasta toimeen vaan : )

  VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**