perjantai 13. syyskuuta 2013Täällä taas : ) Nyt on aika taas käynnistellä joulublogia, kun syyskuuta mennään, ja se onkin todella mieluisaa. On niin kiva taas palata tämän blogin pariin, heittää kesälle heipat ja siirtyä syksyn tunnelmaan ja joulun odotuksen fiilistelyyn. Ja täytyy sanoa, että minulle iso osa joulun odotusta / tunnelmaa on tämä blogin pitäminen ja ihan ehdottomasti muiden ihanat jouluiset blogit.

Olen myös näin heti alkajaisiksi saanut haasteen, ja tokihan siihen mielelläni vastailen ja kiitän haasteesta : ) Tällä kertaa en kuitenkaan jaa haastetta eteenpäin, ja toivon, että kukaan ei pahastu...(ymmärsin, että haasteen lähettäjälläkin oli haastellista löytää uusia blogeja, joissa tätä ei olisi vielä ollut ja lukijoita on alle 100)... Haaste tuli Sinistä jouluksi blogista. Käykäähän myös siellä!

1. Ensimmäinen joulumuisto? Se onkin hauska, ja kertoo siitä, kuinka tarkkasilmäinen olin jo ihan pienenä. Olin korkeintaan kolmen, kun sisareni esitti tonttua astellen uskottavassa tontun puvussa tuvan ovesta sisälle, johon mitä totesin topakasti (oletan), että miksi tuolla tontulla on minun siskoni villasukat jalassa ; ) Heh.

2. Oletko viettänyt joulun ulkomailla? Missä? En ole. Jos viettäisin, niin paikka olisi New York. Voin vain kuvitella sitä kaikkea, huh...

3. Kun olit pieni, mitä lahjaa muistat odottaneesi eniten? Muistan, että halusin kovasti Pikku Kakkosen Nukkumatti ohjelmasta tutuksi tulleen Nukkumatin, sellaisen nuken, mutta ne olikin sitten loppuneet lelukaupasta, joten sain jättimäisen, melkein itseni kokoisen nallen. Nukkumatin puuttuminen jäi silti hieman näemmä kaivelemaan, kun muistan asian vieläkin ; )

4. Missä "järjestyksessä" teillä meni /menee jouluaatto? Vähän on riippunut missä / kenellä on oltu, mutta yleensä se on aamusauna, ruoka, herkut ja lahjojen avaaminen. Sen jälkeen onkin jo ihan "pyörryksissä" lahjajännityksen jälkeen ; ) Jotakuinkin näin se on mennyt.

Parina viime jouluna olen kuitenkin alkanut kaivata jotakin, jota en osaa täysin pukea sanoiksi. Ehkä ikään kuin uudenlaista joulun tunteen löytämistä. Voi tuntua yllättävältä, kun kuitenkin jouluihmiseksi tunnustaudun, ja sitä olen, mutta jotenkin viime vuosina on ollut sellainen tunne. Hieman sellainen, että vähemmän materiaa ja enemmän jotain muuta. Ikäkö tekee?

5. Ikimuistoinen antamasi joululahja? Tää on vaikea... mä en saa päähäni, että olisinko antanut koskaan mitään ihan ikimuistoista... Yleensä ne on olleet toiveiden mukaisia, joten ainakin varmaan mieluisia, jos ei ihan ikimuistoisia.

6. Miten muistat lemmikeitä tai muita eläimiä jouluna? Meidän karvakuono saa pakeja myös, ja herkkuja tietenkin. Availee yhtä innoissaan pakeja siinä missä ihmisetkin : )

7. Onko perheelläsi ollut joitain "erilaisia" joulutapoja joita et muista kohdanneesi muissa perheissä? Eipä ole sellaisia.

8. Koska aloitat jouluvalmistelut? Aikaisin... ; )

9. Mitä teet ensimmäiseksi? Aloitan joulublogin päivittelyn, sekä kurkkimaan joulutarvikelaatikoihin ja suunnittelemaan mielessäni erilaisia tunnelmallisia asetelmia, joiden tekemisestä tykkään kovasti.

10. Paras joululevy? Ainakin tipan linssiin saa aina Jari Sillanpään Hyvää Joulua CD, jossa on useampi tunteisiin vetoava kappale. Iloisempia rallatuksia tulee kuunnetua myös, mutta kyllä tunnelmalliset on enemmän mun juttu. Niin, ja tietenkin yksi mun suosikeista on myös Kari Tapion Julun Tarina. Sen ääni on vaan niiin ihana, että ihan sama mitä laulaisi, aina on hyvä.

11. Jouluvieras mitä et voi unohtaa? Kaikki rakkaat, joiden kanssa olen joulua viettänyt, ne ovat sellaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**