lauantai 5. lokakuuta 2013

Tontun tuvassa

Kerroin taannoin, että minulla on uusi katseluikkuna, mutta en laittanut siitä silloin vielä kuvaa, koska tajusin, että en ollut laittanut kuvaa edellisestäkään, vaikka niin olin lupaillut, joten ne tuli ensin. Mutta nyt, tässä olisi tämä Tontun tuvassa katseluikkuna. Sisustus saattaa hieman vielä muuttua, koska esim. kuvassa näkyvä keraaminen takka on ehkä hieman turhan suuri, mutta toisaalta, väliäkö sillä : ) Tontut tuvassa hääräilee puuhissaan, keinuu keinutuolissa ja neuloo sukkia, ja pitää takan lämpimänä : ) Ikkunasta näkyvä näkymä naapuritontun pihalle on postikortista leikattu kuva, ja se on helposti vaihdettavaissa myös toisenlaiseen. Näissä tunnelmissa, IHANAA VIIKONLOPPUA : )

7 kommenttia:

 1. Tuo jouluikkuna on niin hieno, olisipa minullakin <3 :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kerrassaan ihana ikkuna =)

  VastaaPoista
 3. Oih, täällähän ollaan jo ihan tositoimissa, ihanaa!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kivoista kommenteista : ) Ja samalla vinkkailen, että katseluikkunanhan voi tehdä vaikka pieneen pahvilaatikkoon, jos ei ole mahdollista tehdä sitä puusta. Seinäpaperia löytyy askartelukaupasta. Kalusteita nukkiskaupasta tai kirpparilta (josta mm. minun tonttujen takka on löytynyt). Tontut on Mailegin. Ja pian onkin jo valmista : )

  VastaaPoista
 5. Seinäpaperi on tosi hieno. Ei haittaa yhtään, vaikka takka on iso. Tosi tunnelmallinen jouluikkuna. Minä kaipaan vain reikäleipiä roikkumaan orrelle :)

  VastaaPoista
 6. Hei, ja kiitos kommentista : ) Olet kyllä ihan oikeassa, vain leipäset puuttuu, nehän kuuluisi ilman muuta tupaan! Täytyypä vaikka jossain vaiheessa laittaa vaikka työn alle ja tekaista sellaiset orrelle roikkumaan.

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömän hieno! Täytyy kyllä "varastaa" tämä idea. :)

  VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**