lauantai 11. lokakuuta 2014

Verho pohdintaa, unissakin

Olen viime päivinä pohtinut, että minkälaisen verhokapan hommaisin keittiöön talveksi/jouluksi, ja olen miettinyt asiaa nyt näemmä siinä määrin, että se tuli viime yönä jo uniinkin : ) Tällä hetkellä ikkunassa on Marimekon Räsymatto kankaasta oleva kappa, musta-keltainen. Pirteä keltainen tekee sen, että vaihtaahan se kohta täytyy. Mieluinen kappa olisi ollut esim. Marimekon pienet kivet punavalkoisesta kankaasta oleva, mutta kangasta ei käsittääkseni saa enää. Joka tapauksessa haluan väreinä olevan puhtaanvalkoista ja punaista, ei muuta. Bongasin nyt ihan varteenotettavan vaihtoehdon Anttilan kuvastosta. Menen ensi viikolla katsomaan livenä sitä.

Mutta se mun uni. Näin unta, että menin Anttilaan verho-osastolle ostamaan sitä verhokappaa, ja erinäisten vaiheiden jälkeen seuraava kohta unessa on se, että katson kotona paperikassiin, jossa verhokapan piti olla, mutta kassissa olikin kaksi maalaisromanttista salusiinia, joissa oli kirjailtuja ruuusuja! Myyjän toimesta tapahtunut asia. Ne salusiinit oli korostuneesti kaikkea muuta, kun mun tyyliä. Nyt olisi siis varmaan vaan parempi saada mahd. pian se verhokappa hommattua ja tämä asia pois päiväjärjestyksestä ; )

Tässä tämä, Kuusipuu verhokappa. Ihan kiva, eikö? Simppeli. Mustakin on aikas kiva.Pariin sohvalla olevaan sisustustyynyyn vaihdan kapan vaihdon yhteydessä nämä päällisetPunaista on myös uusissa matoissamme, joita meille kotiutui syyskuussa pari kpl. Matto on VALLILA HU HUU.

1 kommentti:

  1. Ihanan pirteätä punaista! Meillä on vaihdellut parit punasävyiset salusiinit keittiössä jouluna. Tekisi ehkä nyt mieli uusia, mutta saa nähdä. Ehdottomasti asia pitää hoitaa, että yöunet rauhoittuu :)

    VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**