sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Ihana huonekuusi

Tänäkin vuonna valkoinen tekokuusemme saa nököttää varaston uumenissa. Joulutunnelmaa tuomaan riittää kauniit jouluvalot eri huoneissa sekä Aarikan tonttuset ja jotkin muut pienet joulukoristeet. Mutta huonekuusi me ostettiin! Nyt vaan pitää muistaa kastella ja suihkutella sitä, jotta se pysyy tolpillaan. Olen aika surkea hoitamaan viherkasveja. Säännöllinen kastelu tuppaa unohtumaan, saati sitten mullan vaihto. Siksipä Anopinkieli on ihan paras huonekasvi meikäläiselle. Se ei tykkää kyttyrää, vaikka sen kastelisi vain jokusen kerran vuodessa. Tämä kasvi on toista maata, sitä pitää oikeasti hoitaa. Pitääpä siis petrata tässä asiassa.Apina löysi uuden mukavan paikan ruukusta roikkumassa : )

4 kommenttia:

 1. Meillä on kanssa vain yksi viherkasvi hengissä, kun se on sellainen, joka ei juuri hoitoa tarvitse. Monia kasveja on ollut, mutta mutta... ei ole enää. Hieno on kyllä teidän kuusenne :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin sain eilen ensimmäisen huonekuuseni ja olen aivan ihastunut siihen. Toivotaan että näistä on meille molemmille iloa moneksi jouluksi.

  VastaaPoista
 3. Mä ostin viime vuonna valkoisen joulukuusen ja tänä vuonna ajattelin ottaa sen esille, kun en viime vuonna ehtinyt.

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun oletteko jättäneet viestiä : )

  Joululainen, tuo on niiin tuttua ; ) Kiitos!

  Muori, näin toivotaan : ) Toistaiseksi olen muistanut ihmeen hyvin kastella ja suihkutella tuota huonekuustani. Motivaatio onnistua on korkea, kun se on niin ihana : )

  Imlacking, valkoiset kuuset on kyllä tosi kauniita! Meillä on myös sellainen, mutta tänä vuonna se saa jäädä säilöön.

  VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**