sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ihana Taika kaadin

Olettekos hyödyntäneet K-supermarkettien keräilykampanjaa, jossa tietyllä määrällä leimoja saa ostettua Iittalan Taika astioita puoleen hintaan? Sen verran edullisia ne on leimoilla hankittuna, että tartuin syöttiin, ja olen ostanut muutaman mustan ja punaisen mukin, kulhon ja nyt viimeisimpänä kaatimen. Etenkin punainen väri on joulun aikaan tosi tunnelmallinen.

2 kommenttia:

  1. Täällä ei ole K-Supermarkettia ollenkaan :(. Silloin oli vielä, kun tänne muutin mutta siitä tuli Citymarket. Itse mietin, että ostaisin Sittarin (en tiedä onko leimatarjous muuallakin) keräilykamppanjasta Sarpaneva Padan 99,50e (norm. 199e). Tosin löytyyhän sitä halvemmallakin yhtä kivoja patoja.

    VastaaPoista
  2. Mälsää : ( Olisiko jossakin sopivalla paikkakunnalla joku sukulainen / tuttu, joka tekisi ostoksia niin, että saisi leimoja kerättyä ja voisi ostaa sinulle noita astioita? Eli ikään kuin ulkoistaisit asian jollekin : ) Minulla on myös harkinnassa tuo Sarpanevan pata. Leimatkin olisi mulla jo valmiina kerättynä. Siinä kuulemma tulee ihan paras riisipuurokin! Tuon halvemmalla tuo pata ei tule kyllä olemaan missään, joten uskon, että se tulee hankittua.

    VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**