maanantai 23. marraskuuta 2015

Ihanat jouluiset näyteikkunat

Kylläpä on taas ihania jouluisia näyteikkunoita Helsingissä (ja varmasti toki muuallakin). Voisin käppäillä vaikka koko päivän vain katselemassa minkälainen ikkuna millekin liikkeelle on somistettu. Tässä kohdin vuotta aina haaveilen, että voisinpa olla aina joulun aikaan somistajan pestissä : ) Tässä teille muutama maistiainen Espalta.

FAZER CAFEIITTALAAARIKKA (Aarikan ikkunaan toivoisin muiden ikkunoiden tapaan hieman vaihtelua, ettei joka vuosi olisi niin samanlainen. Luonnonkuusista kuitenkin plussaa).

5 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Nuo Iittalan ketut on aivan upeita!

  VastaaPoista
 2. Olipa suloisia näyteikkunakoristeluita! Fazerr Cafen luminen tonttu on suosikkini. Sinulle on blogissani haaste (The Starlight Blogger Award).

  VastaaPoista
 3. Fazerin ikkuna on ihana :) kaksi muuta ei oikein mun makuuni.

  VastaaPoista
 4. Minä tykkäsin myös kovasti ketuista, mutta ehkä kaikista jouluisin ja tunnelmallisin oli tuo Fazerin tonttu. Jotenkin liikkis. Eli sama suosikki Joululaisen kanssa : )

  Joululainen: Kiitän lämpimästi sinua haasteesta, mutta jätän tällä(kin) kertaa vastaamatta ja jakamatta eteenpäin. Toivottavasti et tästä pahastu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En toki pahastu :) Muistinkin vasta jälkikäteen, että oli joku, joka ei osallistu haasteisiin, ja sinähän se olitkin. Mukavaa adventtiviikonloppua!

   Poista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**