sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Ihanin joulusukka

Eikö olekin huikean hieno joulusukka? Minusta on. Siskoni on tehnyt tämän itse ristipistoilla. Ei onnistuisi meikäläiseltä, ikinä. Joskus vuosia sitten kokeilin jotakin pikkujuttua (siis ihan oikeasti helppoa ristipistotyötä), ja muutaman tunnin säätämisen jälkeen, mulla niska jumissa, vain muutama onneton rivi valmiina, revettiin systerin kanssa nauruun. Totesimme, että ehkä se ei sitten ole kuitenkaan se mun vahvin juttu ; ) Mutta sitten minulta kyllä onnistuu mainiosti vaikka vanhan puulattia hiominen täysin käsityönä, ja maalaus, seinien maalaus niin, että pinta on täysin tasainen ja moni muu juttu, mutta kaikki ristipistoilu, neulominen, virkkaaminen yms., ei onnistu ei. Mutta onneksi kaikkien ei tarvitsekaan osata kaikkea. Sitten voi ihastella niiden kädenjälkeä, jotka osaa : )

5 kommenttia:

 1. Ihana! Hyvää itsenäisyyspäivää :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Todella kaunis :). Ei onnistuisi multakaan. Ja vaikka vielä yrittäisin, niin meidän kissa sabotoisi sen varmaan :D

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista : )

  Johanna, tämän sukan tekijällä on myös kaksi kisua, ja voin sanoa, että menoa riittää, mutta ristipistelyt onneksi sentäs vielä onnistuu : )

  VastaaPoista

COPYRIGHT
**Kuvat blogissani ovat omiani, joten ethän kopioi niitä luvatta!**